Η Ελευθερία πάει Φυλακή

Αμερική.. η χώρα της Ελευθερίας....

Η Ελευθερία πάει Φυλακή

στην Νέα Υόρκη, αφού αποφασίστηκε να γίνει φασιστική πόλη. Ζήλεψαν οι Αρχηγοί και είπαν “αφού στο Λονδίνο δεν κάνουν παράπονα που τους βάλαμε κάμερες μέχρι και στον κ…ο (πισινό), θα βάλουμε και εμείς στην πόλη μας.” και μιας και δεν μπορούσαν να βρουν πιστικό επιχείρημα είπαν στον χαζό κοσμάκη “Θα σας παρακολουθούμε για να μειώσουμε την τρομοκρατία”.

Δηλαδή, στο όνομα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας δεν θα έχετε ελευθερία. Και όπως και στις φυλακές όλοι παρακολουθούνται, έτσι και στην Ν.Υ. από τα τέλη του 2008 όλοι θα παρακολουθούνται από 3000 κάμερες.

Αυτή την στιγμή υπάρχουν μόνο 100 στο Manhattan, αλλά αφού εκεί δεν έχει κάτι ακόμα να ρίξουν οι “τρομοκράτες” ας παρακολουθούν όλη την πόλη μπας και τους πιάσουν. Αναρωτιέμαι, αν αυτοί οι τρομοκράτες είναι τόσο βλάκες που θα κυκλοφορούν με μία βόμβα στα χέρια ή αν οι κάτοικοι της Ν.Υ. είναι τόσο χαζοί ώστε να δεχτούν να τους παρακολουθούν γι’ αυτό τον λόγο!

Κάτι που άκουσα πρόσφατα και θυμήθηκα γράφοντας αυτό το κείμενο, είναι οι 2 από τους αμερικάνικους νόμους:

Νόμος1 : Όλες οι μη κρυπτογραφημένες επικοινωνίες είναι προσβάσιμες από το κράτος.

Νόμος2: Απαγορεύεται η δύσκολη κρυπτογράφηση.

Σαν να λέμε… τα δικά σου, δικά μου και τα δικά μου, δικά μου!

Πριν 6 μέρες γιόρτασαν την Ημέρα της Ανεξαρτησίας… Δεν γνωρίζω άλλο λαό που το γιορτάζει όταν μπαίνει πίσω από τα κάγκελα…

Αμερική.. η χώρα της Ελευθερίας….

[πηγή]

Leave a Reply

Your email address will not be published.