Φτιάξε αρχεία PDF Δωρεάν (Create PDF for Free)

 

Φτιάξε αρχεία PDF Δωρεάν (Create PDF for Free)

Όσοι προσπαθήσατε ποτέ να φτιάξετε αρχεία PDF για κάποια εργασία, πτυχιακή ή ακόμα και για πλάκα, σίγουρα θα είχατε εκνευριστεί αν δεν καταφέρατε να βρείτε κάποιο καλό δωρεάν πρόγραμμα που να κάνει τη δουλειά.

Φυσικά το Acrobat δεν υφίσταται σαν λύση, μιας και τα 450€ που κάνει είναι απλησίαστο ποσό.

Μια Δωρεάν και Πολύ καλή λύση είναι το doPdf.

Πρόκειται για μία εφαρμογή η οποία δημιουργεί έναν εικονικό εκτυπωτή στον υπολογιστή μας, ο οποίος έχει την δυνατότητα να εκτυπώνει σε Pdf !!

Έτσι, αφού ανοίξουμε το αρχείο που θέλουμε να μετατρέψουμε σε pdf, απλά πατάμε εκτύπωση!!

Μπορούμε έτσι να μετατρέψουμε σε Pdf, απ’ ευθείας αρχεία Word, Excel, PowerPoint, Εικόνες αλλά ακόμα και σημειώσεις από το Notepad!!

Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ. Οδηγίες χρήσης μπορείς να βρεις εδώ.

Βαθμός δυσκολίας:

 

 

One thought on “Φτιάξε αρχεία PDF Δωρεάν (Create PDF for Free)”

  1. >Εκτός από τα πλεονεκτήματα που αναφέρει ο Οδυσσέας υπάρχουν και άλλα π.χ. ένα πολύ βασικό πλεονέκτημα που έχουν τα αρχεία pdf είναι πως χωρίς να έχεις καθόλου εκτυπωτή μπορείς να δεις πως θα είναι εκτυπωμένα τα αρχεία σε όποιο μέγεθος θέλεις δηλ. ακόμα και αν έχεις εκτυπωτή σε μέγεθος Α4 δεν γνωρίζεις πως θα εκτυπωθεί το αρχείο σου σε μέγεθος Α3 ή σε μέγεθος αφίσας κ.λ.π., ακόμα εάν έχεις ένα αρχείο κειμένου με γραμματοσειρές της αρεσκείας σου και θέλεις να το στείλεις για εκτύπωση σε άλλον εκτυπωτή π.χ. σε ένα πλόττερ, εάν δεν έχει το άλλο κομπιούτερ τις περίεργες γραμματοσειρές που έχεις χρησιμοποιήσει θα εκτυπωθούν με κινέζικα…, εάν θέλεις να εκτυπώσεις το αρχείο σου σε μεγέθυνση… κ.λ.π. γενικά όταν εκτυπώνουμε σε άλλο pc εκτός του δικού μας καλό είναι να ετοιμάσουμε το αρχείο όπως το θέλουμε, να το μετατρέψουμε σε pdf, και τότε να το στείλουμε…

Leave a Reply

Your email address will not be published.