Ηλεκτρονικά Μαγικά Κόλπα

Ηλεκτρονικά Μαγικά Κόλπα

Ο Μάγος με τη βαλίτσα του

Στον υλικό κόσμο, αναμφισβήτητα ο μεγαλύτερος μάγος είναι ο David Copperfield. Καταφέρνει να ξεγελάσει και τον πιο καχύποπτο, εφευρίσκοντας συνεχώς νέα κόλπα. Αυτά, βέβαια, για τον πραγματικό κόσμο, τον πλανήτη Γη. Τι γίνεται όμως στον Ψηφιακό κόσμο?

Στον ψηφιακό κόσμο ο καθένας μπορεί να κάνει Μαγικά!

Το μαγικό ραβδί του ψηφιακού κόσμου ονομάζεται Photoshop. Είναι ένα εργαλείο επεξεργασίας εικόνας. Χρησιμοποιείται κατά κόρον από τους γραφίστες και τους πανταχού ψηφιακούς καλλιτέχνες. Αρχικός του στόχος, ήταν να βοηθήσει τους γραφίστες, αλλά κατέληξε να είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο, δίνοντας την δυνατότητα στον χρήστη να γίνει Κόπερφιλντ στη θέση του Κόπερφιλντ.

Οι δυνατότητες

Σταματούν στο ταλέντου του δημιουργού, του Photoshop είναι απεριόριστες. Δίνει την δυνατότητα να κάνεις τα Πάντα.
Ακολουθούν μερικά παραδείγματα:

Tara Reid
Tara Reid. Πριν και μετά το Photoshop
Mena Suvari
Mena Suvari
Lucy Liu
Lucy Liu. Πριν και μετά το Photoshop
Δέσποινα Βανδή
Δέσποινα Βανδή. Πριν και μετά το Photoshop

Στα παρασκήνια του δημιουργού

Στο video φαίνονται οι ικανότητες ενός μάγου-καλλιτέχνη του Photoshop.

One thought on “Ηλεκτρονικά Μαγικά Κόλπα”

  1. Σήμερα 23/10/2010 και περί ώρα 02.00′ είδα για 1-η φορά τα odysonline.gr 1 & 2 και ομολογώ ότι κατενθουσιάστηκα από την ποιότητα, το βάθος και την ευκρίνεια των εμπεριεχομένων σε αυτά άρθρων. Είμαι και ο ίδιος κάτοχος (5) Blog – Συγγραφέας [μάλιστα και στο εξωτερικόν (κατόπιν προσκλήσεως από το videojug)] και έμεινα καθ’όλα ευχαριστημένος από τις αναλύσεις που έχετε καθ’όσον και εγώ ”γηράσκω αεί διδασκόμενος” διό και αποστέλλω Υμίν την παρούσα ευχαριστία προς τόνωσιν των προσπαθειών σας.
    Διατελώ διάπυρος κατά Θεόν Ευχέτης υπέρ υμών & σας παραθέτω [άνωθεν] 2 απο τα Blog που δημιούργησα [το 1ο φίλου μου κατόχου καφετέριας]

    Stamos Kakajohn – Citizen of World

Leave a Reply

Your email address will not be published.