Ξύλινο ποντίκι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας!

Ξύλινο ποντίκι με την τελευταία λέξη της τεχνλογίας!

Είναι ένα μοναδικό gadget, το ξύλινο ποντίκι ήρθε για να εντυπωσιάσει με το μοναδικό design του και την ομορφιά του ξύλου που διαθέτει.

Το gadget αυτό είναι δημιούργημα του AlestRuAlkov, ενός Ρώσου κατασκευαστή gadget, ο οποίος κατασκεύασε μία σειρά τέτοιων ποντικιών. Αυτά τα όμορφα ποντίκια υπολογιστή γίνονται από εξωτικά ξύλα της Ρωσίας.
Καθένα από αυτά είναι χειροποίητο, βαμμένα με λινέλαιο και κερί carnuba δίνοντάς του μια γυαλιστερή εμφάνιση. Χρησιμοποιούν τα καλύτερα ηλεκτρονικά εξαρτήματα και διαθέτουν οπτική ανάλυση 1600 dpi και με μικροδιακόπτες που εκτιμώνται πάνω από 1 εκατομμύριο κλικ. Τα χειροποίητα ξύλινα ποντίκια είναι διαθέσιμα σε 4 διαφορετικά είδη ξύλου Bubinga, Makor, Sapele, και Ebony από εξωτικές τοποθεσίες όπως η Σιέρα Λεόνε, το Καμερούν και τη Σρι Λάνκα. Και δεν είναι φθηνά, οι τιμές κυμαίνονται από € 668 έως € 859 (περίπου 996 με 1281 δολάρια)

Τα ποντίκια υπολογιστή AlestRukov είναι φιλικά προς το περιβάλλον, μια εναλλακτική λύση για τα επιβλαβείς gadgets από πλαστικό που ρυπαίνουν τον κόσμο μας. Η ιδέα πίσω από το προϊόν είναι να πάρουν το μέγιστο δυνατόν φυσικά υλικά και να επεκτείνουν τη διάρκεια ζωής τους. Τα ποντίκια υπολογιστών AlestRukov έχουν εγγύηση πάνω από 5 έτη.


Ξύλινο ποντίκι με την τελευταία λέξη της τεχνλογίας! Ξύλινο ποντίκι με την τελευταία λέξη της τεχνλογίας! Ξύλινο ποντίκι με την τελευταία λέξη της τεχνλογίας!

Leave a Reply

Your email address will not be published.