Αναζήτηση Ιών και Malware μέσα σε σελίδες

Αναζήτηση Ιών σε σελίδες

Νέοι Ιοί κάνουν την εμφάνισή τους κάθε μέρα, συχνά προσβάλουν σελίδες που δεν κινούν υποψίες. Η επίσκεψη σε μία μολυσμένη σελίδα μπορεί να αποβεί μοιραία για τον υπολογιστή μας. Μία μολυσμένη σελίδα μπορεί να μολύνει υπολογιστές, αρχεία torrent ή μηνύματα email. Είναι εύκολο να ελέγξουμε μία σελίδα για ιούς και malware μέσα από την διεύθυνση URLVoid.com.

Η υπηρεσία θα ελέγξει την σελίδα που θα ζητήσουμε και μέσα σε δευτερόλεπτα θα μας δώσει πληροφορίες για αυτήν όπως IP διεύθυνση, χώρα και άλλες πληροφορίες και θα μας ενημερώσει για το αν είναι “καθαρή” από ιούς. Η αναφορά που δημιουργείται μετά την αναζήτηση περιέχει πολλές χρήσιμες πληροφορίες όπως τις αναφορές από τα εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν για τον έλεγχο, τα οποία περιλαμβάνουν τα Google Diagnostic, BrowserDefender, McAfee SiteAdvisor και Norton SafeWeb.

Φυσικά και δεν υπάρχει υπογραφή ότι η σελίδα θα είναι καθαρή αλλά είναι ένας καλός τρόπος να ελέγχουμε περίεργες σελίδες. Μετά την αναφορά, παραθέτονται και σελίδες οι οποίες έχουν προσβληθεί από κακόβουλο λογισμικό.

Αναφορά ελέγχου για το blog μας.
Αναφορά ελέγχου για το blog μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.